MELEG ZOKNI >

Szállítás és fizetés

Szállítási lehetőségek:

Csomagküldő

A postaterem egy széles beszállítói hálózat, ahol a megrendelt árukat egyszerűen, olcsón és gyorsan kézbesítheti.

  • A szállítási ár 1 300 Ft
  • 12 200 Ft felett történő rendelés esetén a szállítás ingyenes

Maďarská pošta

Fizetési lehetőségek:

A COMGATE fizetési átjáró szolgáltatója

Az online fizetéseket a ComGate fizetési átjáró biztosítja számunkra. A szolgáltató, a ComGate Payments, a.s., a Cseh Nemzeti Bank felügyelete alatt működő, engedéllyel rendelkező fizetési intézmény. A fizetési átjárón keresztül történő fizetések teljes mértékben biztonságosak, és minden információ titkosítva van.

Kártyás fizetés

A leggyorsabb módja az online kifizetésnek. Adja meg a kártyaszámát, a lejárati dátumát és a CVC-kódját a ComGate fizetési átjáró felületén – három számot, amely a kártya hátoldalán található aláíró sávban található. Mindent a 3D Secure szabvány biztosít, így valószínűleg meg kell adnia a banktól kapott szöveges üzenetben kapott numerikus kódot.

Fizetés banki átutalással

Azonnali fizetés internetes banki rendszeren keresztül. A ComGate fizetési átjáró átirányítja Önt az internetes banki tevékenységére, ahol a szokásos módon jelentkezik be, és itt megerősíti a már elkészített fizetési megbízást.

Amikor a fizetés befejeződött, a visszairányítjuk az üzletbe. Ha a kifizetés azonnal meg lesz erősítve, a megrendelés teljesítését haladéktalanul folytatjuk.

 

Elérhetőségek

ComGate Payments, a.s.

Gočárova třída 1754 / 48b, Hradec Králové

E-mail cím: platby-podpora@comgate.cz

Tel: +420 228 224 267

Fizetés kártyával előzetesen

A megrendelés megerősítése után e-mailben küldjük el az utaláshoz szükséges adatokat (számlaszám, variabilis jel, összeg). A megrendelés kézbesítésének határideje a választott fizetési mód alapján meghosszabbodhat. A megrendelés feldolgozása csak az összeg beérkezése után kezdődik meg.